JONGCD&V lanceert fietsdeal

Antwerpen moet een echte fietsstad worden. Om meer mensen op de fiets te krijgen, moet er een ambitieus fietsbeleid komen. JONGCD&V toont haar ambities alvast met haar fietsdeal.

CD&V Merksem heeft nieuwe voorzitter

Na een periode van vijf jaar geeft Hans Bogaert de fakkel van het voorzitterschap van CD&V in het district door aan Thomas Ven, die vijf jaar geleden in Merksem kwam wonen.

Leefloonfraude: juridisch sluitende aanpak door OCMW is mogelijk

Uitkeringsfraude is onaanvaardbaar en moet hard aangepakt worden.

Waterbus geldt nu officieel als openbaar vervoer

Werknemers die met een waterbus naar het werk gaan, hebben ook recht op een terugbetaling van hun kosten voor woon-werkverkeer.

“Turnhoutsebaan in glorie herstellen”

Deze Week vroeg aan Borgerhouts districtsraadslid Nahima Lanjri wat haar wildste droom als lokale politica is.

Haven steunt binnenvaart

Met de opening van een zestig meter lange dienstenkade vlak bij de Kallosluis gaf de haven gisteren de binnenvaart opnieuw een duwtje in de rug. Nog tal van andere projecten zitten de volgende jaren in de pijplijn.

Asurnen mogen aan de Schelde worden gegeven

Antwerpenaren kunnen vanaf eind november de urn met de as van hun overleden dierbaren letterlijk aan de Schelde geven. Op de Tavernierkaai is gisteren een speciale plek voor de tewaterlating geopend. Antwerpen is de eerste Vlaamse stad waar dit kan.

Vrouw & Maatschappij regio Antwerpen kaart geweld tegen vrouwen aan

Enkele dagen voor de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Geweld tegen Vrouwen organiseerde Vrouw & Maatschappij regio Antwerpen haar jaarlijkse 'Witte lintjes' actie aan het station van Berchem.

CD&V doet weer mee aan verkiezingen

De afdeling van CD&V Berendrecht-Zandvliet-Lillo doet volgend jaar weer onder de eigen naam mee aan de verkiezingen van oktober. In 2012 maakte de partij deel uit van Team 2040, maar behaalde geen enkele verkozene.

Pagina's